High Tea Factory | Ariahof 6 | 2992 NL | Barendrecht | T: 06-53752329 | madelon@highteafactory.nl | © 2013

© High Tea Factory

© High Tea Factory

 
Succes verzekerd als u met vrienden, familie of zakenrelaties een high tea aanbiedt. De High Tea Factory combineert het beste van twee werelden: uw eigen vertrouwde omgeving en de culinaire kwaliteiten van een top restaurant. Met de speciale High Taste van de High Tea Factory bent u er zeker van dat uw feest, lunch of andere gelegenheid tot in de puntjes is verzorgd. Naast de gebruikelijke levering van onze high tea’s, kunt u nu ook bij Délifrance Vlaardingen heerlijk genieten van de high tea’s van de High Tea Factory.

Wat levert de High Tea Factory?
Een High Tea is niet alleen voor chique dames die thee drinken met een pink in de lucht. De High Tea’s levert de Hight Tea Factory in alle mogelijke thema’s. Niets is te dol, enkele voorbeelden: babyshower, vrijgezellenfeestje, huwelijksdag, moederdag, verjaardagsfeest, kinderfeestje of uw bedrijfsjubileum. En nog veel meer. U kunt kiezen uit verschillende menusuggesties. Het menu passen we aan op uw persoonlijke wensen. Kijk bij onze High Taste arrangementen of bel gerust even voor de mogelijkheden.

Ook feesten, bedrijfsuitjes
De High Tea Factory verzorgt ook uw feest, bedrijfsuitje of andere gelegenheden. Niet alleen met High Tea, maar ook High Sushi, High Wine of High Beer. Een grote variëteit aan arrangementen is mogelijk. Wat denkt u van een mooie boottocht door de havens van Rotterdam onder het genot van een volledig verzorgde luxe lunch. Of een wijnproeverij, met speciaal voor u geselecteerde hapjes. Vanzelfsprekend passend bij de zorgvuldig gekozen wijnen of bieren. Voor de dames in combinatie met een styling-workshop of fotoreportage. Er zijn veel mogelijkheden. High Tea Factory maakt uw succes compleet.

Catering
Uw High Tea kunt u reserveren vanaf 12 personen, vanaf 16,50 per persoon (excl. BTW). De High Tea Factory kan ook de volledige catering verzorgen met de kwaliteit die u van onze High Tea's gewend bent. 

Delifrance Vlaardingen
U kunt ook gezellig genieten in de Délifrance Vlaardingen van één onze high tea’s. In de gezellige lunchroom is het mogelijk om vanaf 2 personen te genieten van een high tea (U moet wel vooraf reserveren). Het adres is Liesveld 145, 3131 CK Vlaardingen.
Uw High Tea in de Délifrance Vlaardingen kunt u reserveren vanaf 2 personen, vanaf 18,50 euro per persoon (incl. BTW). Voor meer informatie, vragen en offertes kunt u contact opnemen.

Gratis bezorging
Bij besteding vanaf 50 euro, gratis bezorging in Barendrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Schiedam en Vlaardingen. Voor andere bestemmingen kunt u contact opnemen.

Tijdens de arrangementen werkt de High Tea Factory samen met diverse bedrijven. Voor meer informatie, vragen en offertes kunt u contact met ons opnemen.High_Taste.htmlHigh_Taste.htmlContact.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2