© High Tea Factory

© High Tea Factory

 
Succes verzekerd als u met vrienden, familie of zakenrelaties een high tea aanbiedt. De High Tea Factory van Delifrance Barendrecht A 29 combineert het beste van twee werelden: uw eigen vertrouwde omgeving en de culinaire kwaliteiten van een top restaurant en het gebruik van ons high tea servies. Met de speciale High Tea’s van de High Tea Factory bent u er zeker van dat uw feest, lunch of andere gelegenheid tot in de puntjes is verzorgd. 

Wat levert de High Tea Factory?
Een High Tea is niet alleen voor chique dames die thee drinken met een pink in de lucht. Wij leveren high tea’s voor allerlei gelegenheden. Niets is te dol, enkele voorbeelden: babyshower, vrijgezellenfeestje, huwelijksdag, moederdag, verjaardagsfeest, kinderfeestje of uw bedrijfsjubileum. En nog veel meer. U kunt kiezen uit verschillende menusuggesties. 

Take away
Wilt u lekker thuis genieten van een high tea, maar met uw eigen servies en voor een leuke prijs. Dan kunt u bij ons vanaf 2 personen een high tea ‘ take away’ bestellen en heerlijk thuis genieten van uw high tea.(u dient dit wel minimaal een dag vooraf te reserveren). 

Feesten & bedrijfsuitjes
De High Tea Factory verzorgt ook uw feest, bedrijfsuitje of andere gelegenheden. Een gezellig arrangement is ook mogelijk. Wat denkt u van een mooie boottocht door de havens van Rotterdam onder het genot van een volledig verzorgde luxe lunch of high tea.  High Tea Factory maakt uw succes compleet.

Catering
Uw High Tea kunt u reserveren vanaf 6 personen, vanaf 12,74 per persoon (excl. BTW). 

Gratis bezorging
Bij besteding vanaf 25 euro, gratis bezorging in Barendrecht, Carnisselande en Heerjansdam. Voor andere bestemmingen kunt u contact opnemen.

Tijdens de arrangementen werkt de High Tea Factory samen met diverse bedrijven. Voor meer informatie, vragen en offertes kunt u contact met ons opnemen.Contact.htmlshapeimage_3_link_0

High Tea Factory | Middelweg 3 | 2992 SP | Barendrecht | T: 06-53752329 | madelon@highteafactory.nl | © 2014